15 Ekim 2012 Pazartesi

Mükemmel Makyaj Hakkında Bilmeniz Gerekenler



 Mükemmel ve profesyonel bir makyajın sırlarını biliyor musunuz? Doğru makyaj teknikleri için öncelikle malzemelerin kaliteli olmasına özen göstermeniz gerektiği konusunu sizlere tekrardan hatırlatalım. Sağlıklı bir cilt ve erken yaşlanmaya karşı mutlaka kaliteli markaların makyaj ürünlerini tercih etmeye özen gösterin. Makyaj sonrası, makyaj temizleme ürünleri ile temizleyeceğiniz cildinize mutlaka zamansal cilt bakımları uygulamayı aksatmayın. Göz şeklinize ve rengine göre makyaj yapmaya özen gösterirken yüz yapınızı da tanıdıktan sonra doğru ve profesyonel makyaj yapmak çok daha rahat ve kolay olacaktır. 

Yaz ayları ile çabuk kurumaya meyilli olan cildinizi mutlaka günlük nemlendirici kremler ile koruyun. Makyaj öncesi uygulayacağınız nemlendiriciden 5 dakika sonra diğer işlemlere geçmeye özen gösterin. Fondöten kullanımında doğallıktan yanaysanız, mutlaka cilt bazı üzerine fondöten uygulamayı tercih etmelisiniz. Böylelikle cilt renginizi de korumuş ve daha güzel bir hale getirmiş olursunuz. Bu yazın ve her yazın modası olan bronz pudra ile daha dinç bir cilde sahip olabilir, parlak renkler ile göz makyajınızı canlandırabilirsiniz.


 Göz kalemi kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri, şeklidir. Göz şekliniz küçükse, göz kalemini gözün iç kısmına sürmekten kaçınmalısınız. Göz çizginiz boyunca çekeceğiniz eyeliner ve kirpiklerinizi gürleştirecek maskara ile istediğiniz etkiyi yakalayacaksınız. 

 2012 yaz aylarının trend renklerinden blok renkleri makyajda tercihleriniz arasındaysa, mat renkler kullanmayı ihmal etmeyin ve sadece tek bir bölgenizde block renk kullanın. Mat bir ruja karşı neon sarı renk far belki de vazgeçilmezleriniz arasında olacaktır.

1 yorum:

  1. örnekler çok güzelmiş bu arada :)
    bolguma da beklerim ünlü markaları uygun fiyata bulabilirsin

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...