5 Ekim 2012 Cuma

Taksim’de Konforlu Apart Otel


 İstanbul yüzlerce yıldır binlerce hikayenin bir araya gelerek, birikerek meydana getirdiği bir masal kenti. Yolunuz dünyanın en güzel şehrine düştüğünde, sizi misafir edecek, ağırlayacak sıcacık bir dostunuz var: Three Apples oteller zinciri.


İkisi Taksim’de, biri Şişli’de olmak üzere üç şubesi olan Three Apples, zarif dekorasyonuyla hem göze hitap ediyor, hem de muhteşem atmosferiyle evinizde hissetmenizi sağlıyor.


Taksim Suites’de terasta harika bir kahvaltı keyfi yaşayabilir, Taksim Residence’ın şık balkonunda şarabınızı yudumlayabilir, Şişli’deki Elmadağ Residence’da yorgunluğunuzu mutluluğa dönüştürebilirsiniz. Üçü de birbirine yürüme mesafesinde bulunan üç Three Apples otelden birini seçin, kendinizi mutlu edin.

Taksim apart otel  ve  istanbul apart otel  Taksim meydanına ve metroya 2 dakika yürüme mesefesine sahip, 13 suit odaya sahip. Alışveriş, eğlence ve kültürel etkinliklere yakın kalmak isteyenler için güzel bir konumda.

Taksim Residence otantik ve renkli Tarlabaşı’nda, Taksim’e 8 dakika yürüme mesafesine sahip, Beyoğlu’nun kültür ve eğlence yerlerine yakın, 17 suit odaya sahip.

Elmadağ Resindence hem Taksim’deki eğlence, kültür merkezlerine, hem de şehrin alışveriş merkezi Şişli ve Nişantaşı’na çok yakın olan Harbiye Elmadağ’dadır. 9 şık ve zarif dekore edilmiş suit odasına sahiptir. 

Tüm odalarda tam donanımlı mutfak, LCD TV, DVD oynatıcı, ücretsiz kablosuz internet ve klima bulunmaktadır. Three Apples müşterilerine 24 saat concierge hizmeti, ücretli havaalanı transferi ile kuru temizleme, çamaşırhane, temizlik  hizmetleri sunmaktadır. 

İstanbul’un büyüleyici atmosferinin tadını çıkarın, şehrin kalbinde masal gibi bir ortamda dinlenin, tatil yapın, kendinize güzel anlar hediye edin..

2 yorum:

  1. güzel çok güzelama fiyatı biraz pahalı oluyor butiklerin malesef : (

    YanıtlaSil
  2. mevki olarak çok iyi arkadaşlarıma önermeliyim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...