30 Mart 2012 Cuma

Rihanna'nın Ceket Elbisesi

Rihanna,Stella McCartney ceket-elbisesi ile yine ilgi odağı olmuş.Renklerin güzelliği ve kullanılma tarzı elbiseyi tablo gibi göstermiş.

Son zamanlarda oldukça kilo veren Rihanna bu ceket-elbiseyi hiç bir ekleme yapmadan olduğu gibi giymiş, hem bacak hem de gögüs dekoltesi ile elbisenin hakkını vermiş.Tabii ki böyle dışarı çıkmak cesaret ister,o cesaret de Rihanna da oldukça fazla;)

İki Renkli Saçlar

Dipleri koyu uçlara doğru açılan saçları ünlülerin çoğu kullanmışlar.Daha dramatik bir görüntü yakalandığı kesin ama güzel görünüyor mu orası tartışılır;)

Parası yetmemiş sadece uçları boyatmış diye dalga konusu olmak, ya da saçlarım uzadı hemen boyamalıyım demek geride kalmış gibi görünüyor.Ama kesinlikle saçımı iki renk yapacağım diyorsanız çok fazla ton farkı olmamalı bence.Siyah ve sarı kıyafetde güzel duruyor saçda değil;)

Benim gibi saçlarının dipleri biraz bile gelse rahatsız olanlar bu görüntüye katlanamayacaktır.Ama sevip kullananlara da saygı duymak gerekir;)


28 Mart 2012 Çarşamba

Avon Anew 20. Yaş Kutlaması

Her ay farklı kampanyalar yaparak aklımızı çelen,sürekli yeni ürünler çıkaran kozmetik markası Avon'u bilmeyen yoktur.
Avon,yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünleri sunan Anew serisinin 20. yılını Çırağan sarayında bir davetle kutladı.Yemekten sonra Anew Ultimate 7S serisinin de tanıtıldığı bir toplantı yapıldıktan sonra davet sona erdi.

Kadınlar her yaşta genç görünmek ister.Bunun için kendimize içten bakığımız kadar dıştan da bakmamız gerekir.Henüz yaşlanma karşıtı ürünler kullanacak yaşa gelmedim ama bu kremlerin satışlarına bakacak olursak,kadınlar genç görünmek için kremlere yatırım yapmayı ihmal etmiyorlar.



Çırağan'ın ihtişamından etkilenmemek mümkün değil.İçeri girdiğiniz anda farklı atmosferi sizi sarıyor.Canlı müzik eşliğinde tatlı bir sohbetle yenilen yemek de oldukça keyifliydi.




Serap'la Moda

Rebel Takipte

26 Mart 2012 Pazartesi

İpekyol'un Yepyeni Ayakkabı Koleksiyonundan Size Özel Hediyeler…






2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonları mağazaları renklendirmeye başlarken bu sezon İpekyol’un çok özel bir süprizi oldu.

Kendi tarzını yaratan şık ve modern İpekyol kadınları, giyimlerindeki tasarım ve kalitenin tamamlayıcısı olacak yepyeni İpekyol ayakkabı koleksiyonuyla buluşuyor.

Koleksiyon onlarca renk ve desenle yorumlanırken; Business, Smart Trendy, Smart Casual ve Elegant temalarıyla tüm zevklere hitap edecek gibi.

Bu özel koleksiyondan dilediğiniz 1 çift sizin olabilir! http://www.hurriyetaile.com/ipekyol sitesinde sizi, tüm koleksiyonu görebileceğiniz, İpekyol’a özel bir ayakkabı odası karşılıyor. Burada en beğendiğiniz ayakkabıyı seçip, size özel verilen linki paylaştığınız takdirde ayakkabı sizin! Tabi ki her hafta toplam 10 kişiye verilecek hediyelerden birini almanızın yolu, size verilen linki en çok paylaşan bu 10 kişiden biri olmak.

Ayrıca, göz atmak isterseniz, İpekyol web sitesi www.ipekyol.com.tr'de bütün İpekyol koleksiyonu yer alıyor. Sezon ürünleri iddialı olduğu kadar farklı temalarıyla beklentilerin üzerinde bir görsellik sunuyor.

Kampanya 23 Mart – 20 Nisan arasında Hürriyet Aile web sitesinde.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Sarı Elbiseler

İlkbahar/Yaz aylarına en çok yakışan renklerden biri olan sarı,ne kadar göz alıcı değil mi?Havaların ısınmasıyla artık koyu renklerden yavaş yavaş kurtuluyoruz.Açık renkli elbiselere yatırım yapmanın tam zamanı yani;)

Sarı kullanımı çok kolay bir renk değil bazı insanlara ışık katarken bazılarını da solgun gösterebiliyor.Bu yüzden yazın bronzlaşmış bir tende kullanmakda fayda var;)

23 Mart 2012 Cuma

Şeffaf Ve Puantiyeli Gömlek

Mischa BartonThe OC dizisinden tanıyorsunuzdur.Şu sıralar pek tv de görünmese de,davetlerde karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Mischa'yı genelde etek ya da elbiseyle görmeye alışkınız.Ama selülitleri hakkında yazılan onca yazıyı dikkate alarak pantolona da şans tanımış sanırım;)

Siyah deri skinny pantolonunu puantiyeli şeffaf gömlekle kombinlemiş.Transparan gömleklerin içine askılı bir tshirt de giyilebilir ama cesaretiniz varsa Mischa gibi her şeyi şeffaf bırakabilirsiniz;)

22 Mart 2012 Perşembe

Lucy Hale'in Masmavi Kombini

Bir önceki post da ceket ve pantolon ikilisini incelemiştik.Şimdi sıra aynı renk ceket ve pantolonun birlikte kullanılmasına geldi.

Aynı renk ve kumaşla yapılan ceket ve pantolonlar bana memur kıyafeti gibi gelir hep.Ama bir memurun Lucy Hale'in giydiği bu göz alıcı mavi takımı giydiğini de hayal edemiyorum=)Bu kombin daha çok kırmızı halıya uyarlanmış diyelim.

Lucy'nin ceketinin modelini sevdim,modern dikimli ve düğmesiz.Ama yerleri süpüren,eğer adım atarsa düşmesine neden olacakmış gibi duran bu pantolonu pek sevdiğim söylenemez;)

Siz de aynı renk pantolon ve ceket giymeyi sever misiniz?

21 Mart 2012 Çarşamba

Pantolon Ve Ceket İkilisi

Yavaş yavaş güneş bize yüzünü göstermeye başlamışken,kışın kasvetiyle birlikte paltolarımızı da üzerimizden atmaya hazırız.

Jeanlerle,renkli ya da deri pantolonlarla çok yakışan ceketlere havalar daha da ısınmadan önce bir şans verin derim.

Pastel tonlar bu sezon trendler arasında yer aldığından bir çok markada pastel renkli ceketlere rastlamak mümkün.Özellikle  pastel pembe ceketler,beyaz pantolon üzerinde çok ama çok tatlı duruyor.Benden söylemesi;)

19 Mart 2012 Pazartesi

Roberto Bravo Daveti

Perşembe günü La Senza partisinden sonra,Roberto Bravo daveti için Good Food'da buluştuk.Dünya Pırlanta Konseyi üyesi ve markanın kurumsal iletişim direktörü Aylin Gözen bizlere markayı ve 2012 mücevher trendlerini anlattı.
Aylin Hanım'ın kurbağa detaylı kolyesi çok şirindi.




Miray'ın rengarenk ojelerini fotoğraflamadan olmazdı.

Sıcak bir sohbetin ardından koleksiyonu daha yakından incelemek için mağazaya gitmeye karar verdik.

Birbirinden güzel takıları denemeden de olmazdı.Kızlar deneme yaparken ben de onları fotoğrafladım.

16 Mart 2012 Cuma

La Senza'nın Pembe Dünyası

Rebel Takipte ile La Senza'nın alışveriş partisine katılmak için City's Avm'ye gittik.Hem alışveriş yapmak hem de blogger arakadaşlarımla bir araya gelmek çok güzeldi.

İlk fotoğrafdaki 2 bey (ahh ahh) geceye katılan birbirinden güzel kadınla fotoğraf çekilmek için bekliyordu.İlerleyen saatlerde tshirtler de çıktı ama bu kadar anlatayım size:P

La Senza yine bildiğiniz gibiydi.İçeri girer girmez renkli ve kışkırtıcı parçalar sizi karşılıyor.Vaktiniz olunca bir göz atın derim;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...